Barnehage

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Iris Skolefoto har som mål å være nyskapende innen barnehagefotografering, og vi har derfor med stort hell innført et utradisjonelt utsnitt på portrettbildene. Alle våre barnehagefotografer er nøye utvalgt ut i fra deres evne til å oppnå god kontakt med barn. Planlegging og gjennomføring av barnehagefotografering er alltid krevende og utfordrende, og vi har derfor lagt stor vekt på at dette skal gli lett og med minst mulig arbeid for personalet.
Vi tilbyr portrettbilde, gruppebilde, kalender, søsken/vennebilde og montasje. I tillegg til bilder på fotopapir, kan vi levere andre produkter så som julekort, drikkeflaske, musematte og puslespill.

Hos oss får barnehagene gratis gruppebilde av både barna og personalet til bruk på de forskjellige avdelingene i barnehagen..

Bestilling av produktene foregår ved at det blir tilsendt en bildenøkkel pr. post, sms eller e-post(avhengig av hvilken informasjon vi får fra hver enkelt barnehage), som skal brukes for å få tilgang til bilder og bestilling. Foresatte bestemmer selv om de vil kjøpe hele pakker eller enkeltbilder.