Leveringsvilkår

Levering skjer via Posten Norge BA, hjem til kundens oppgitte adresse. Levering av bestilte fotografier vil være 7-14 virkedager fra ordredato. Det kan gå noe lengre tid i forbindelse med påskeferien, sommerferien (fellesferien) og juleferien. Enkelte produkter kan ha en noe lengre leveringstid, da de har en prosess som innbefatter flere parter.


Priser og betaling

Du kan betale med kort eller faktura.

Online Betaling Visa / MasterCard

Handelen gjennomføres ved en sikker tilkobling (SSL), hvor Iris Skolefoto AS ikke får kjennskap til kortnummeret. Den tekniske løsningen, og levering av sikkerheten rundt dette, forestås av DIBS Payment Services, se www.dibs.no . Det koster ingenting å betale med kort hos oss.


Vilkår for fakturering

Betalingsbetingelser gjelder med 14 dagers forfallsfrist. Levering skjer til kjøpers registrerte adresse. For å kunne betale med faktura, må kjøper være fylt 18 år og i tillegg være registrert i Norge med personnummer og bostedsadresse. Fakturaen vil være knyttet til forsendelsen. Påminnelser/purringer vil bli utført i henhold til norsk inkassolovgivning. Iris Skolefoto AS forbeholder seg retten til å nekte levering i enkeltsaker hvor kunden ikke blir vurdert som kredittverdig.


Totale kostnader

Priser på varene er oppgitt inklusive moms. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, så som moms, frakt og eventuelle betalingsgebyr. Betalingsvilkår oppgis i handlevognen, avhenging av valgt betalingsmåte. Fraktvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt fraktmetode.


Vilkår for fakturabetaling

Angrerett
Pga. at bildeproduktene i vår nettbutikk settes opp av kunden selv og blir definert som produkter med personlig preg, så gjelder ikke angreretten. Angreretten gjelder heller ikke på elektroniske filer kjøpt i vår nettbutikk. Angreretten til bestillingen faller bort ved kjøp av produkter i elektronisk format (lyd- eller bildeopptak, datamaskinprogram, Word-filer, PDF-filer og lignende)


Reklamasjon
Hvis varen er skadet eller har teknisk feil, skal den returneres i løpet av 14 dager. Ved reklamasjon skal alltid kundeservice kontaktes før retur. Dette må skje via telefon eller e-post. Dersom denne fremgangsmåten ikke er fulgt, så har Iris Skolefoto AS rett til å kreve full betaling for produktet.


Garantier og service
Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.


Leveranser

Leveransetid
Leveransetiden oppgis i handlekurven under respektive fraktmetoder. Hvis en vare har avvikende leveransetid, oppgis det ved den respektive varen.


Personlig informasjon

Iris Skolefoto AS garanterer at brukerens personopplysninger håndteres i samsvar med personopplysningsloven. Dette betyr at vi kun behandler den personlige informasjonen som er nødvendig for å gi brukeren den beste service. Gjennom at brukeren aksepterer disse vilkårene, godtar brukeren at dens personlige data er lagret hos Iris Skolefoto as.

Se også Forbrukerrådets hjemmesider for mer informasjon om rettigheter.

Ved spørsmål om de overstående vilkår, ta kontakt med Iris Skolefoto AS sin kundeservice

E-post: kundeservice@irisskolefoto.no
Telefon: 73 57 44 44
Adresse: Postboks 2057, 7411 Trondheim.